Minden ami dj

Friss topikok

Technics lemezjátszó - végleg nyugdíba vonul

2011.01.05. 15:57 | Chris Stevens | Szólj hozzá!

A Panasonic visz-érvényű nyilatkozata az analóg lemezjátszók gyártásának korábbi leállításáról

 

http://img3.musiciansfriend.com/dbase/pics/products/7/6/1/291761.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 "A Panasonic bejelentette, hogy ez év őszétől leállította a Technics márkanév alatt futó analóg lemezjátszók gyártását.

 Több mint 35 év után, mint az analóg lemezjátszók piacvezető gyártója, a Panasonic azt a sajnálatos döntést kellett hogy meghozza, hogy elhagyja ezt a piacot. Más részről a Panasonic folytatja fejhallgatói árusítását Technics márkanév alatt.

 Biztosak vagyunk benne, hogy mind a vásárlók, mind viszonteladóink megértik, hogy termékpalettánknak követnie kell az audio piac gyorsuló változását az analógról a digitális termékek felé.

 Ráadásul az analóg alkatrész beszállítók száma jelentős mértékben csökkent az utóbbi években, így az is előmozdította döntésünket, hogy egyre inkább fennállna a veszélye, hogy a jövőbeli rendeléseket alapanyag hiányában semmiképpen sem tudnánk kielégíteni.

 A Panasonic dolgozói, akik az analóg lemezjátszók összeszerelésével foglalkoztak, a cég más területein nyertek elhelyezést - sokan közülük továbbra is a Panasonic audio- és videocsoportjában dolgoznak."

A bejegyzés trackback címe:

https://lemezlovas.blog.hu/api/trackback/id/tr842562772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása