Minden ami dj

Friss topikok

Numark újdonságok

2010.10.28. 12:49 | Chris Stevens | Szólj hozzá!

Numark újdonságok – ha még nem hallottál volna róluk!


VAN ZENÉD. VAN IHLETED. MÁR CSAK A MIXTRACK-RE VAN SZÜKSÉGED. Készíts remixet élőben Loop-okból és effektekből, vagy csak scratch-eld a legújabb ütemeket! A MIXTRACK-el végre megteheted. A MIXTRACK hagyományos kiosztása úgy működik, mint két Deck és egy keverő, ezért akár profi vagy, akár kezdő, a MIXTRACK-el a fejlett technikákat alkalmazhatod. A két nagy, érintés érzékeny Jog tárcsa és a világító Transport vezérlők minden mozdulatodra reagálnak. A szoftverbe épített Sync automatizmusnak köszönhetően mindig megtalálod a helyes ütemet. A MIXTRACK teljes keverőszekcióján találsz Crossfader-t, 3 pontos EQ-t, Pitch Control-t és Loop/Hot Cue/Effect gombokat, egyszóval mindent, amire szükséged lehet.

Ára: bruttó 49.000 Ft

 

 

HEY DJ! JÁTSZD A CD-IDET. 

Az NDX 200 egy masszív, robosztus CD lejátszó nagyméretű Jog tárcsával. A Numark Anti-Shock rázkódásvédelmi mechanizmusa megakadályozza a zene ugrását, ami más lejátszók esetében gyakran okoz problémát. Az NDX 200 másik fő tulajdonsága az ütemre igazított Loop. Lehetsz kezdő, vagy gyakorlott veterán, az NDX 200-al jól jársz!

Ára: bruttó 49.900 Ft

 

 

Játssz és scratch-elj CD-ről, MP3CD-ről és USB-ről.

 Az NDX 400 egy fejlett  MP3/CD lejátszó, aminek segítségével akár USB eszközről is zenélhetsz az előremutató fellépések érdekében. A Numark Anti-Shock rázkódásvédelmi mechanizmusa megakadályozza a zene ugrását, ami más lejátszók esetében gyakran okoz problémát. Az MP3CD-k és pedrive-ok könyvtáraiban a navigációt a jól átlátható kijelző segíti. Az NDX 400 tökéletes választás professzionális DJ-knek és gyakorló lemezlovasoknak egyaránt, hiszen rengeteg hasznos funkciót tartalmaz elérhető áron.

Ára: bruttó 79.000 Ft

 

 

NDX 800 PROFESSZIONÁLIS MP3/CD/USB LEJÁTSZÓ ÉS SZOFTVER VEZÉRLŐ

Az NDX 800 professzionális lejátszó olyan DJ-knek lett kifejlesztve, akik szeretik kihasználni a különböző zenei források előnyeit. Akár CD-n, MP3 CD-n, USB flash drive-on, vagy a számítógépeden tárolod zenéid, az NDX 800-al bármely forrásról zenélhetsz. Ez a digitális Deck a megszokott kiosztással rendelkezik, felturbózva a Numark innovációjával.

Ára: bruttó 119.000 Ft

  

 

TÖKÉLETES 2 CSATORNÁS KEVERŐ A V7-HEZ.

Ez a kétcsatornás, 24-bites, nagy felbontású keverő kiváló minőségű A/D és D/A konvertereket, és előremutató  limitereket tartalmaz a veszteségmentes hangminőség érdekében. A Serato ITCH kontrollerek díjnyertes Numark családjának dizájnját kölcsönvéve az X5 tökéletes társa a V7 motorizált szoftvervezérlőnek, de természetesen kompatibilis bármely másik CD és bakelit lejátszóval is.

Ára: bruttó 99.000 Ft

 

 

SOKOLDALÚ KEVERŐ SZÁMÍTÓGÉPES INTEGRÁCIÓVAL.

Ez a négy csatornás keverő minden sztenderd jelforrással működik – beleértve a lemezjátszókat és CD lejátszókat - , de az USB csatlakozásnak köszönhetően könnyedén rögzíthetsz, vagy játszhatsz le zeneszámokat a PC vagy Mac számítógépedről. Az M6 USB minden csatornája 3 pontos EQ-val és LED-es jelszint visszajelzővel van ellátva. Az állítható karakterisztikájú, cserélhető Crossfader bármely csatornához hozzárendelhető.

Ára: bruttó 57.000 Ft

 

 

 

 

Numark termékek hivatalos magyarországi vezérképviselete a Páko Kft.

forrás: djborze.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://lemezlovas.blog.hu/api/trackback/id/tr72405218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása