Minden ami dj

Friss topikok

Új középosztály, Pioneer CDJ 850

2010.08.12. 09:54 | Chris Stevens | Szólj hozzá!

Nemrég kerültek nyilvánosságra a recordbox ready új Pioneer CDJ 850 player tulajdonságai.

 

 

 

Az új termék kinézete hűségesen követi a Pioneer jellegzetes stílusát és nagyon sok mindent átvesz a CDJ 900 és CDJ 2000 tudásából, sok mindenben maga mögött hagyván a CDJ 800MK2 -t.

 

Mark Grotfeld, a Pioneer DJ Europe marketing igazgatója szerint "a Pioneer CDJ 850 a tökéletes választás mindazoknak akik otthon szeretnének megismerkedni a lemezlovassággal és ennek végtelen digitális lehetőségeivel".

Támogatja az újraírható CD-ket, ill a digitális pl. MP3 formátumú fileokat, fogad USB-n adatokat, de akár használható midi vezérlőként is. A nagyobb társaihoz képest annyit mindenképpen érdemes megemlíteni a termékről, hogy Nem linkelhető, ellenben támogatja a Recordbox szolgáltatást, PC-re  csatlakoztatható és midi vezérlőként is képes üzemelni.

Ajánljuk szolidabb klub célokra, illetve mobil DJ-knek is egyaránt.

-Professzionális DJ CD lejátszó
-MP3 kompatibilitás
-USB bemenet.SD Card bemenet
-Rekordbox Music software

 

 

 

 

 

 

Az új termék 2010 augusztusában lesz kapható a szaküzletekben.

A bejegyzés trackback címe:

https://lemezlovas.blog.hu/api/trackback/id/tr612216354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása